DE GIJZELING VAN DE MEDISCHE WETENSCHAP EN VOLKSGEZONDHEID DOOR DE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE: LESSEN UIT DE PANDEMIE

Dr. Aseem Malhotra

De wereldberoemde Britse cardioloog en bestsellerauteur komt naar België! Hij is een expert in de preventie, diagnose en behandeling van hartziekten. Als campagnevoerder van ‘Action on sugar’ ijvert hij met o.a. de bekende chef-kok Jamie Oliver voor gezondere maaltijden in Britse scholen en ziekenhuizen. Hij waarschuwt al jaren voor de schade die wordt veroorzaakt door overmatige suikerconsumptie, met name de rol ervan bij diabetes type 2 en obesitas.

Dr. Malhotra is een arts die kritisch is en hardop durft zeggen dat onze gezondheidszorg (of beter gezegd ziekenzorg) een mislukt model is omdat het aan symptoombestrijding doet in plaats van ziektes bij de wortel aan te pakken. Hij vindt dat er te weinig aandacht gaat naar preventie en bemerkt een gemiste kans van de overheid om tijdens de pandemie mensen naar een gezonder leven te leiden door eenvoudige, goedkope levensstijlveranderingen aan te brengen.

Mediterraanse keuken

Qua voeding deelt hij de visie van onze Pascale Naessens: geen geraffineerde koolhydraten en veel gezonde vetten, groenten en noten. Vanaf de jaren 50 zijn we massaal op het verkeerde been gezet en bang gemaakt voor vetten; er werd ons geadviseerd om vooral koolhydraten te eten. Maar de mensheid is dikker, zwakker en zieker geworden en het verband tussen verzadigde vetten en het risico op hart- en vaatziekten hebben wetenschappers niet kunnen vinden.

Malhotra’s kritiek op de aanpak van de Covid-19 pandemie, zoals het blinde vertrouwen in onvolledig geteste MRNA injecties die voor vaccins moeten doorgaan, ligt volledig in het verlengde van zijn kritiek op de gijzeling van de medische wetenschap door de farmaceutische sector in het algemeen. De invloedrijke arts kon aanvankelijk niet geloven dat een ‘vaccin’ schade kon veroorzaken, hij heeft de injectie als één van de eerste dokters gekregen en moedigde anderen op televisie aan om dat ook te doen.

Van vaccin-promotor op televisie naar campagnestrijder voor opschorting van de MRNA-vaccins

Malhotra kreeg dagelijks mails en berichten van mensen die waarschuwden voor de schade van de ‘vaccins’, maar blokkeerde die berichten en was weigerachtig om nieuwe conclusies te trekken en zijn oude overtuigingen los te laten. Tot zijn vader, een 73-jarige kerngezonde en fitte arts, onverwacht stierf aan een hartaanval. De autopsie die hij liet uitvoeren wees duidelijk op MRNA-vaccinatieschade. Ondertussen stapelden de hartproblemen zich op in zijn praktijk. Het bewijsmateriaal over de schadelijke en onzorgvuldig geteste vaccins spreekt voor zich en deed hem 180 graden draaien.

Dr. Aseem Malhotra is een enorm begenadigd spreker die bij zijn uitgebreide studies niet over één nacht ijs is gegaan. Hij houdt ervan alles tot in de details uit te leggen, dus verwacht je aan een goed onderbouwde presentatie en een uitgebreid vragenrondje.

Malhotra had de moed zijn eigen overtuigingen in vraag te stellen

“I have always approached medicine and science with some uncertainty because things are constantly evolving. And the information I had in the beginning of the pandemic is completely different from the information I have now. And since the information has changed, it is my duty and responsibility to respond to that information. And that’s what I do.”

Dr. Malhotra noemt het de pandemie van verkeerd geïnformeerde artsen en verkeerd geïnformeerde en onwetende patiënten. Hij waarschuwt dat het voor de meesten gevaarlijker is het vaccin te nemen dan niet. Bovendien loop je bij een booster van het vaccin meer risico op een hartaanval dan wanneer je besluit 40 sigaretten per dag te roken, te stoppen met sporten en je dagelijks vol te proppen met junkfood.

“I will not rest until I achieve justice for all those who’ve suffered from a jab that should likely never have been rolled out in the first place and certainly not without consent.”

De gezondheid van de mensheid staat op het spel

 “Er is een sterk wetenschappelijk, ethisch en moreel argument om aan te nemen dat de huidige toediening van het COVID-vaccin moet worden stopgezet totdat alle ruwe gegevens aan een volledig onafhankelijk onderzoek zijn onderworpen. Kijkend naar de toekomst moeten de medische en volksgezondheids-beroepen deze tekortkomingen erkennen en de besmette financiële ondersteuning van de farmaceutische industrie mijden.”

Het zal veel tijd en moeite kosten om het vertrouwen in deze instellingen te herstellen, maar de gezondheid, van zowel de mensheid als de medische beroepsgroep, hangt ervan af. De wortel van dit probleem zijn grote, zeer machtige bedrijven, die te veel invloed hebben op de overheid, op de gezondheidszorg, op de media en hun primaire verantwoordelijkheid is het produceren van winst voor hun aandeelhouders, niet om jou de beste behandeling te geven.

Hij zal zelf tijdens zijn uiteenzetting oplossingen aanreiken voor de hervorming van het systeem. Met zijn grondige research, keiharde bewijzen, z’n intelligentie en welbespraaktheid heeft hij reeds journalisten, die stevige voorstanders waren van het voorstel tot opsluiten en injecteren van mensen, overtuigd. Dat hij dubbel gevaccineerd is schept geloofwaardigheid en bereidwilligheid om te luisteren.

Ambitieuze missie: de farmareuzen-tirannie stoppen

Dr. Malhotra gelooft dat de meeste mensen de waarheid door de vingers zien om zich veilig te voelen, conflicten te vermijden, angst te verminderen en prestige te beschermen. De moedwillige blindheid pakt hij aan door koude, harde feiten op een respectvolle, empathische en moedige manier te brengen.

Het belooft een eerlijke, boeiende talk te worden van een invloedrijke dokter met een ambitieuze missie nl. de farmareuzen-tirannie stoppen.

What to expect

Aseem’s presentation aims to identify the root causes of public health failure during the covid pandemic by reviewing both the current and historical factors that underpin the pandemic of health and medical misinformation. One such root cause is the regulatory capture of the very guardians supposed to protect the public. Failure of public health messaging has also resulted in a wanton waste of resources and missed opportunity to help individuals lead healthier lives by following relatively simple, low cost, lifestyle changes.


A strong scientific, ethical, and moral case can be made that COVID-19 vaccine administration must stop until all raw data has been subjected to fully independent scrutiny. Looking to the future, the medical and public health professions must recognise the failings that have occurred and eschew the tainted dollar of the medical-industrial complex. It will take a lot of time and effort to rebuild trust in our institutions, but the health – of both humanity and the medical profession – depends upon it.

PROGRAMMA

18u30: Welkom
18u30: Food & drinks in het restaurant
20u00: Talk in het salon
21u15: Dessertpauze
21u30: Deel 2 talk+ Q & A
22u45: Let’s connect and have a drink

wanneer

03-05-2023

waar

Felix Food Klub, Godefriduskaai 30, 2000 Antwerpen

Klik hier voor routebeschrijving

taal

Engels

prijs

89€ early bird tot 5 april

Food en welkomstdrankje inbegrepen

95€ vanaf 5 april

food

Er zullen 3 foodstands zijn en de gerechten zijn afgestemd op de voedingsvisie van dr. Malhotra:

  • Veggie paradise
  • Nikkei cuisine (Peru meets Japan)
  • Trattoria

Veggie paradise

De chef bereidt de gerechten met lokale biologische groenten, kruiden en bloemetjes, die met veel liefde geteeld en geoogst worden door Sander en Veerle van de bioboerderij Ferm in Zemst.

Kraakverse sucrine – Classic caesar vinaigrette, Geroosterde bietensalade – hangop – Furikake van Amandel, Butternut pompoen – kikkererwten – zoetzure echalotte – dadel – gegrilde puntpaprika, Geroosterde Bimi – Pinda gochujang – krokante look, Spitskoolsalade – nori – sesam-shoyu vinaigrette, Beluga linzen – pico de gallo – krokante mais, Lauwwarme geroosterde mediterraanse groenten

Nikkei cuisine (Peru meets Japan)

Aan deze foodstand draait alles rond frisse zuren, pittige smaken en exotische combinaties. Kraakverse noordzeevis wordt op smaak gebracht met limoen en aji amarillo, ijskoud geserveerd. Je kan de Ceviche zelf verder ‘pimpen’ met een ruime keuze aan garnituren. De chef gebruikt hiervoor een stevige witte noordzeevis, genaamd Heek, die duurzaam gevangen wordt.

Ceviche van Heek met passievrucht en mandarijn, Salade crispy mais – puntpaprika – lenteui, Pico de Gallo, Aji Amarillo – Hot sauce collection

Trattoria

Aan deze stand bereidt de chef à la minute kleine pizzette, met een zuurdesemkorst van de huisbakkerij van Felix Pakhuis en de koolhydraatvrije broodjes van Pure Prana, kruidige tomatensaus en Ardeense buffelmozzarella. 

Rucola van Linkeroever – Ardeense burrata à la stracciatella, Bonte tomaten – verschillende variëteiten – Buffelricotta – Sorrentocitroen & zwarte peper, Grissini & flinterdun flatbread – extra vergine olijfolie

Locatie

Het Sint-Felixpakhuis is één van de meest tot de verbeelding sprekende pakhuizen uit de 19e eeuw en is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van de haven en stad Antwerpen.

Locatiegegevens

Felix Food Klub
Godefriduskaai 30, Antwerpen
https://www.felixpakhuis.nu

Parkeren

Bekijk onze vorige events

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hoofdsponsor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Partners